Tagi:
Dotychczas brak tagów.
Dirtydoguk
Friend code:
arcade to bym nie nazwal jest survival mode i jakies tam tryby ale zadnych flimikow nie ma dla postaci nawet zakonczen nie wiem dlaczego to pomineli mogli uzyc wiekszego kartridza jak nie mogli zmiescic sa tylko jakies karty do odblokowania i to na tyle przypomina mi to jak ktos gral w gran turismo na psp okrojone z calej kariery tu jest analogicznie ro samo. Dali taki sobie fiml do obejrzenia mogli to miejsce wykorzystac na przerywniki czasami nie rozumiem ost polityki japonskich wydawcow bo to jest nie wtrafiony pomysl ale i tak sobie to sprawie za dobra cene bo nie ma jak szybka runda w autobusie :)
Kamil
Właśnie ograłem swoją kopię i faktycznie jest to wersja na maxa okrojona :| głównie do grania online. Graficznie fajnie, ale ogólnie jestem rozczarowany...
waldigm1
Kamil proszę napisz czy można oglądać replaye z walk w Tekkenie ?? Mówie o zatrzymaniu momentów walki i zblizanie oddalanie kamery a także obracanie jej ale chodzi mi o replaye prosze napisz czy jest taka opcja moze w profilu ?
Albo Dirtydoguk może ty coś wiesz co napisałem wyżej ?? A i chciałbym w Doa z tobą zagrać :)
waldigm1 nie ma nic takiego, bynajmniej ja tego nie widze.
dziekuje ci kamilu czyli filmiki z gry klamia ;(
A jeszcze 1 powie mi ktoś jestem wielkim fanem tekkena ale zastanawiam się nad kupnem myśle czy się opłaca bo mam tekkena 6 i dr na ps3 powie mi ktoś jak wygląda multi czy dużo osób gra czy to wygląda jak w DOA i czy najważniejsze nie ma arcade ale czy jest tak zwany ghost mode???
Dirtydoguk wypowiedz się proszę na temat Tekkena czy twoim zdaniem opłaca się zakupić powiedz tylko czy długo się czeka na walkę ?? Na multi ;)
napewno sie oplaca ale nie za pelna cene gdyz jest malo trybow ale jezeli chesz cos pograc na szybko w tramwaju lub autobusie to bedzie dobry wybor
The Great Gonzo
Na 100% nie kupie tej gierki bo tekken według mnie to taka bijatyka "za bardzo dziecinna" jak dla mnie(bez obrazy dla fanów tej gry),ale każdy ma inne zdanie o tej grze ;) Ja osobiście czekam na jakiegoś Mortal Kombat w wersji 3D ;) Albo jakiegoś Soul Calibur ;)
Elastyn
Użytkownik
@Tajemniczy245 Tekken to nie dziecinada, a klasyka. Ciekawe ile masz lat skoro tak uważasz.
Tekken > DOA a dlaczego ? Bo w Doa masz więcej błedów graficznych niż w tekkenie które niszczą tą grę ;/ ale dzięki dirty kupie na pewno tekkena będziesz chętny na grę ?
jasne tylko jak juz powiedzialem kupie to sobie jak zejda z ceny mam dalej nie skonczone tales of abyss oraz pes 2012 online mnie wciagnelo za mocno ale jak bede mial gierke zawsze jestem chetny pograc:)
marike2
Zgadzam się z ivona demo ze Tekken to klasyk a nie gra dziecinna.Sam pierwszego TEKKENA zakupiłem wraz z PSX konkurował on wtedy z VIRTUA FIGHTER na Saturna.Tez kupie tylko jak cena będzie tańsza.
dany182
Tajemniczy znowu błyszczysz ;) Tekken ma najlepiej odwzorowane ciosy i sztuki walki. każdy zawodnik ma swoją technike, a ciosy to nie wymysły twórcow gry tylko prawdziwe techniki. nie ma tam efekciarskich zagrywek typu wyrywanie głowy razem z kręgosłupem. no ale jeśli faktycznie tylko takie rzeczy interesują Cię w bijatykach to się nie dziwie, że nie lubisz Tekkena :)
Kanał RSS tego tematu
Musisz się zalogować, aby móc pisać.