Tagi:
Dotychczas brak tagów.
msl
Użytkownik
czesc jest juz ktos kto zaliczyl wszystkie podstawowe i specjalne poziomy mariem jak i luigim? tak ze wszedzie ma wszystkie zlote gwiazdki i zlote flagi?
jesli tak to wtedy juz jest koniec czy odblokowuje sie jeszcze jakis ciekawy bonus?
The Great Gonzo
Friend code:
Jest do zebrania z całej gry 320 gwiazdek,nie ma pod koniec żadnych bonusów jak zdobędziesz je wszystkie ;) Ja mam 100% w super mario 3D land :) wszystko zebrane :D
es600
Jest bonus za przejscie obiema postaciami i zdobycie wszystkich złotych flag, po raz kolejny wprowadzasz kogoś w błąd nie mając pojęcia o czym piszesz
A no racja.Jest taki bonus że jak zdobędziesz wszystkie flagi i przejdzie się obiema postaciami to potem możesz ginąć tyle razy ile chcesz i ci życia nie ubywają ;p To musze teraz Luigiego czymś zająć ;)
Odblokowuje się bonusowy poziom (bardzo trudny)
i to też ;) Ale jeszcze się pojawiają 3 korony na życiach :p
jakup33
Gra jest według mnie za prosta - 5 gwiazdek przy save w zaledwie 21 godzin. Złotych medalionów jest zaledwie 295 a nie 320, ponieważ można je zdobywać aż do 999 przez strett pass.
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd
ja już nie mogę w super mario 3d land zdobyć więcej żyć bo mam 3 korony xD Znalazłem na necie coś takiego:
Ja polecam to, http://www.ppe.pl/news-13097-Zdobyliscie_wszystko_w_Super_Mario_3D_Land.html
Ja już przechodziłem nieraz przez te triki ale zastanawia mnie jak Mario robi te dziwne salta do przodu... Edit:Już wiem ;)
a jak zrobic zeby miec nieskonczona ilosc zyc?
przeszedlem wszystkie lvle jako mario i luigi mam wszedzie duze gwiazdki, wszedzie zlote flagi i nie mam korony na zyciach :(
wygoogluj sobie, pełno filmików jest
jojusiek5000
w mario 3d land jest tez luigi ???????????
tak, jak przejdziesz podstawe gry i pozniej 1 act specialu to bedziesz mial mozliwosc gry luigim
a special to co to????
Kanał RSS tego tematu
Musisz się zalogować, aby móc pisać.