LOL po prostu, zróbcie jeszcze ze mnie oszusta dzieci.
Powiem tak, obniżę cenę za jakiś czas i jak sie nie sprzeda, to sobie po prostu tą grę zostawię. Nie zależy mi tak bardzo na kasie. Tylko nie róbcie z normalnych ludzi oszustów czy naciągaczy, bo ja nim nie jestem. Poza tym wystawiłem grę jeszcze przed tym kiedy pojawiła się nówka za 95zł... . I wyobraź sobie Panie powyżej, że dla niektórych zdjęcie jest bardzo istotne, ponieważ świadczy o wiarygodności sprzedającego oraz choćby o tym, czy gra jest z rynku europejskiego, której to informacji możnaby specjalnie nie podawać, w celu sprzedaży wersji USA.
A tak poza tym, to nie będę tu więcej zamieszczał ogłoszeń, bo niestety przez co niektórych użytkowników mam mieszane uczucia odnośnie poziomu tego forum (który przecież tworzą użytkownicy).
"PO POSTU CHCESZ ZAROBIĆ NA BIEDNYCH UŻYTKOWNIKACH FORUM.." - ten cytat mnie rozbroił. Jakbym chciał Was oszukać, czy na Was zarobić, to bym nie udzielał się na forum tak jak teraz się udzielam i nie zawierałbym tu transakcji i nie wchodził w interakcje z użytkownikami. A zauważ, że się bronię, przed Twoimi oskarżeniami (głupimi zresztą). Naciągacz by podwinął ogon i uciekł.
Doceń to proszę, wczytaj się w moją odpowiedź na Twoje zarzuty i daj mi spokój, podobnie jak reszta, która ma ochotę komentować moje ceny.