Tagi:
Dotychczas brak tagów.
marlo92
Friend code:
Hej mam taki problem a mianowicie dostałem wraz z aktualizacją nowy obrazek do ułożenia Donkey Kong Country Returns na samym środku są 4 fioletowe a nie niebieskie pola wszystkie w koło puzzle już zdobyłem a na te w środku zmarnowałem już ze 30 monet . Może wiecie jak je zdobyć może poprzez wymianę z innym posiadaczem 3ds-a??? Z góry dzięki za pomoc ;]
BomBel
Niestety zmianie uległ sposób zdobywania fragmentów układanki. Te puzelki w środku można dostać jedynie od innego użytkownika (jak kogoś spotkasz).
ale mnie to wnerwia bo w moim miejscu zamieszkania i okolicy nikt nie ma chyba 3ds-a
Koops
pytanie: skad inna osoba ma miec te puzzelki
TS
teoretycznie FAKT spotkania powoduje że zapełni się jedna pozycja (a nie to że komuś coś "zabiorą". Nie liczy się CO ta druga osoba ma na konsoli tylko to że się spotkaliście. 9 spotkań = 9 puzzelków na aktualnie wypełnianej planszy.
Mówię teoretycznie bo mi się nie udało nikogo spotkać.
liczy sie co inny ma w konsoli. jeden z jego puzelkow sie kopiuje do ciebie. ten ktory wybierzesz.
wiecio
no to jak się kopiuję to zdobycie tych ze środka jest niemożliwe
jest. juz wiem jak. na poczatku dostajesz jednego puzzla. i jesli dostaniesz akurat tego fioletowego, to go masz. i wtedy ktos moze go od ciebie wziac.
Kanał RSS tego tematu
Musisz się zalogować, aby móc pisać.