Kup na raty :)
W euro mają teraz o% - 10x 105 zł i masz pozamiatane
Nie mów mi że stówy ni eukryjesz w jakichś niespodziewanych wydatkach :)
Np odłacz kleme od akumulatora i powiedz ze się zjarala instalacja w aucie- koszt 350-400zł. I juz masz na 4 raty :)
Czy to jest ucziwe ? Oczywiscie ze nie. Ale małzenstwo - z drugiej strony patrząc - to nie ejst więzienie. Nie mozna dać się do cna babie otumanić
Mam w rodzinie krewnego który ma juz swoje lata. Całe zycie dygał i zapierdalał. W 90 latach za wlasne pieniadze zarobione za granicą kupił 2 działki. Teraz ciotka mu każe jedną sprzedać bo jej siostrzenic narobił długów i chce mu pomóc. A chłop dla świetego spokoju się na to zgodził (dla mnie to megaidiotyzm !). Temu samemu siostrzencowi zapisali własne mieszkanie i wszytsko co mają (nie posiadają swoich dzieci) A teraz najlepsze - krewny ma równie bliską rodzinę. Dwoje dzieci od nieżyjącego brata. Czy nie powinno być to sprawiedliwie podzielone np działka dla rodzinki ciotki a mieszkanie dla dzieci wlasnego brata ?
Tak się konczy nadmierna spolegliwość. Baba włazi facetowi na ŁEB Po wielu latach zamiast żony mamy w domu żandarma-histeryka a nie żonę. A z faceta robi się pantoflarz..
Zostawiam do przemyslenia