Tagi:
Dotychczas brak tagów.
Maruc
Użytkownik
Ludzie posłuchajcie mnie jest fajna gazeta w kioskach co miesiąc playbox jest ona o grach na wszystkie konsole także na 3dsa słyszeliście że Shigeru Myjamoto chce odejść na emeryture. nie? to kupcie playboxa jeszcze ten numer będzie dostępny a następny numer już 22 lutego. Magazyn ten ukazuje się od początku wakacji tamtego roku czyli to będzie już 9 numer ale warto kupić nawet jeśli nie macie pozostałych numerów
Kamil
Friend code:
Playbox, jest moim zdaniem najgorszą gazetą o tematyce konsolowej jaka aktualnie się ukazuje. Dwie pozostałe w zupełności by wystarczyły...
Haruka
Popieram pana UP. Raz obejrzałam sobie gazetą, bo na okładce pisało o DS i 3DS. Ale w środku znalazłam takie gry, co w ple się nie mieszczą ... Nawet o RE: Revelations słówka nie powiedzieli, tylko o Xboxsie, PS3 i Vicie ... żenada.
es600
Dobry jest, a słyszałeś że już mamy 2012r czy nie napisali w playboxie?
jojusiek5000
ja lubie ta gazetke, ale chyba wszyscy wtajemniczeni w swiat konsol wiedza ze istnieje takie czasopismo. To prawda malo tam Nintendow. POLECAM PSX EXTREME lepsze :P
Haruka - 8 minut temu » Nawet o RE: Revelations słówka nie powiedzieli, tylko o Xboxsie, PS3 i Vicie ... żenada.
Akurat o RE: Revelations będzie w następnym numerze
mastafafik
Lipa straszna ten Playbox, Mam trzy numery i więcej już raczej nie kupię. Według mnie najlepszym magazynem o konsolach jest PSX Extreme.
PSX był najlepszym pismem...obecnie Neo Plus. Psx z nowym "lejałtem" koncikami (brakuje jeszcze kulinarnego) staję się gazetą "dla wszystkich".
Layout jaki jest taki jest - kwestia gustu - dla mnie nie ma on zbyt dużego znaczenia. Liczy się treść.
Dlatego powoli odchodzę od psx, bo neo jest dla mnie bardziej ...treściwe
Co kto lubi :)
amen
xtik
PSX Extreme był świetną gazetą do ok. 100 numeru. Zawierał ciekawe informacje, które były poprostu "świeże" (teraz wystarczy internet). Można było się wiele dowiedzieć, a co najważniejsze - siał trzode. :D Teraz to już normalny magazyn z czasem niezłymi felietonami.
Ja czytam NEO, jest najbardziej zbliżona do moich gustów :P
msl
ja kupuje psx extreme praktycznie ze wzgledu na ciekawe felietony i duzo zabawnych artykulow, ale jesli chodzi o recenzje wydaje mi sie ze neo plus jest duzo solidniejsze
Kanał RSS tego tematu
Musisz się zalogować, aby móc pisać.